DJ- ja ohjelmapalvelut

Juhlat, bileet, bailut - me toteutamme ne kaikki


DJ-palvelut

Olemme toimittaneet tiskijukkia baareihin, yökerhoihin ja yksityistilaisuuksiin jo 25 vuotta. Ammattitaitoiset soittajamme luovat tunnelman niin musiikin kuin spiikkauksen voimin sinne missä tarvitaan, luotettavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Alla suosituimmat valmiit ohjelmapakettimme, niiden lisäksi löytyy myös Fiesta Latina - lattaria kuten nimi antaa ymmärtää, Dance 2 Trance - musiikkimatka 2000-luvun alun tanssimusiikkiin sekä Naula Päähän-kerho, missä seikkaillaan pubi-maailmassa tietovisojen ja unohdettujen helmien kera.


Mikäli tarvitset DJ- tai ohjelmapalveluja tai mieleesi heräsi kysymyksiä aiheesta, ota yhteyttä joko myynti@noisehouse.fi tai tom.linden@noisehouse.fi / 045-6160784.

     Odoo - Sample 1 for three columns

     EVERYBODY DANCE NOW!

     Ysäribileiden pioneeri! Me teimme ysäribileitä jo silloin kultaisella 90-luvulla ja vuodesta 2010 niiden uusi nousu on tehty EDN-konseptin myötä. Yli 120 bileet takana ympäri Suomea ja innokkaita ysäribailaajia on bileissä nähty yli 27000.

     Illan menosta vastaa kaksi Noise Housen show-tiskijukkaa, jotka täräyttävät ilmoille vauhdikkaan kokonaisuuden. Mukaan mahtuu kreisibailausta, tanssia, laulua, huulenheittoa, kilpailuja ja muuta erikoisohjelmaa. Musiikki on tietysti 100% ysäriä - soittolistalla hitit, helmet ja myös ne noloimmat hudit. Esiintymislava on toki somistettu ysärin hengessä.

     Odoo - Sample 2 for three columns

     BOOGIE WONDERLAND

     Aikamatka discon kultaisille vuosikymmenille!

     Boogie Wonderlandin parissa bailukansa viedään
     aikamatkalle 70- ja 80-luvuille. Musiikillisena kattauksena toimivat aikakauden kovimmat discohitit höystettynä soulilla, funkilla ja muilla tuon ajan helmillä. Lava somistetaan discohenkeen ja kaksi showtiskijukkaamme tarjoilevat kattauksen lavalta kilpailuiden ja muun ohjelman kera.
     Odoo - Sample 3 for three columns

     LATOKESTIT

     Näihin biiseihin kaikki osaavat sanat!  Kahden show-DJ:n vetämän spektaakkelin pääosassa on suomalainen musiikki aina niistä ikivihreistä finhitseistä tämän päivän tuttuihin suomipoppeihin. 
     -Taattua kuorolaulua luvassa!  
     -100% suomihittiä!

     YHTEYSTIEDOT

     Tom Linden

     Palvelupäällikkö


     tom.linden@noisehouse.fi

     045 6160784