Noise House tarjoaa asiakkailleen nyt täysin uudenlaista palvelumyynti-konseptia, jossa tuotamme kiinteällä kuukausihinnalla AV-laitteistopalveluita. Tämä mahdollistaa, että maksat vain tarpeestasi.

Toteutettavan kokonaisuuden visio lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Palvelu sisältää kaikki tarvittavat laitteet, tarvikkeet ja ohjelmistot sekä niiden
asennuksen ja huollon.

Toteutamme palvelua kaikenlaisiin tiloihin, aina pienistä toimistoista suuriin auditorioihin ja yökerhoihin tai kokonaisiin ostoskeskuksiin. Oli kyseessä sitten äänentoisto, valaistusjärjestelmä, videotykit tai vaikka kaikki tämä.  Yhdessä suunnittelemme teille toimivimman ratkaisun.

Laiteasennukset erilaisiin kohteisiin

Tarvitsemanne AV-tekniikka paikkaan kuin paikkaan

Ota yhteyttä

#esitystekniikankumppanisi

Olemme esitystekniikan asennuksissa luotettava kumppani. Suunnittelu tehdään yhdessä tilaajan kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ja pätevä henkilökuntamme huolehtii hyvästä lopputuloksesta. Mahdollisissa ongelmatapauksissakaan sormi ei mene suuhun, vaan hankaluudet voitetaan asiantuntemuksen ja projektien hallintakyvyn avulla. Saldona on silloin onnistunut asennus.

Suunnittelu tilaajan kanssa


Ongelmanratkaisukyky


Ammattitaitoinen henkilökunta


Yli 20 vuoden kokemus


Luotettavat työvälineet ja komponentit


Kokonaisvaltainen palvelu


Turvalliset työolosuhteet


Nopea reagointi tarvittaessa


Joustava palvelu


YHTEYSTIEDOT

Kimmo Kemppainen

Myyntijohtaja

myynti@noisehouse.fi

0400 551 026