LAITEMYYNTI & LAITEVUOKRAUS


Kauttamme voit hankkia tarvitsemasi AV-tekniikan. Laitemyyntimme valttikortteina ovat laadukkaat merkit ja kilpailukykyiset hinnat. Emme ole sidoksissa tiettyihin merkkeihin, vaan voimme valita aina käyttötarkoitukseen sopivimman ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimman merkin. Olipa sitten kyse yksittäisestä laitteesta tai teknisestä kokonaisuudesta, niin laitteisto asennuksineen järjestyy meiltä. 

Odoo - Sample 1 for three columns


Leasing -palvelu

Erityisen suosittu on ollut leasing –palvelumme, joka mahdollistaa laitteiden hankkimisen käyttöön ilman suuria alkupääomia ja estää yllättävien kulujen syntymisen jatkossa. Kiinteä kuukausihinta sisältää itse laitteen lisäksi käytössä kuluvat tarvikkeet, ylläpitotyöt sekä huoltotyöt varaosineen ja sijaislaitteineen. Suunnittelemme tilaajan toiveiden mukaisesti kokonaisuuden budjetin rajoissa, toimitamme ja asennamme laitteet ja annamme käyttökoulutuksen.

Odoo - Sample 2 for three columns

Sound, Light & Fury -verkkokauppa

on Noise House Oy:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä mm. Pioneer sekä Chauvet DJ -laitevalmistajien tuotteita. Verkkokauppamme kätevä liittymä palvelee teitä ympäri vuorokauden. Katso lisää tuotevalikoimastamme osoitteessa:  

www.soundlightfury.fi 

Odoo - Sample 3 for three columns


Laitevuokraus

Kattavasta vuokralaitevalikoimastamme löytyy laitteet juuri sinun tapahtumaasi. Oli kyse sitten ääni-, valo- tai kuvatekniikasta, pystymme palvelemaan sinua ensiluokkaisilla laitteilla.

YHTEYSTIEDOT

Kimmo Kemppainen

Laitemyynti

 kimmo.kemppainen@noisehouse.fi 

0400 551 026