HUOLTO & YLLÄPITO


Tekniset laitteet vaativat säännöllistä ylläpitoa, joka pidentää laitteiden toimintaikää merkittävästi. Ylläpitotyöt järjestyvät osaavan huoltopalvelumme kautta. Hoidamme tilauksen mukaan kohteessa tapahtuvat ylläpitotyöt, kuten esimerkiksi laitteiden putsaukset, kohteessa tapahtuvat pienimuotoiset huoltotyöt, polttimoiden vaihdot ja tarviketoimitukset.

 


Säännöllisestä ylläpidosta huolimatta ammattikäytössä olevat tekniset laitteet tarvitsevat ajoittain myös varsinaista laitehuoltoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa laitehuollot omissa tiloissamme Nurmijärvellä. Palvelemme luonnollisesti myös kiiretapauksissa ja tarvittaessa järjestyy myös korvaava laite tilapäiseen käyttöön.

 

Kaikki huoltotyöt samasta paikasta

Ylläpito, tarvikkeet, varaosat, elektroniikkahuolto

 

Ylläpitotyöt

Asiat ajantasalla

 

Toteutamme ylläpitotyöt erilaisissa kiinteissä kohteissa, esimerkiksi ravintoloissa ja yökerhoissa. Tarkastamme laitteiden toimivuuden, kartoitamme huoltotarpeet teemme kattavan putsauksen laitteistolle, vaihdamme polttimot ja suodattimet tarpeen mukaan sekä teemme pienet laitehuollot paikan päällä. Lisäksi toimitamme mahdolliset tarvikkeet, kuten savu- ja usvanesteet. Suoritetuista ylläpitotöistä toimitamme tilaajalle raportin, josta selviää tarkastetut asiat, tehdyt työt ja mahdolliset huoltotarpeet vikalistoineen.


Laitehuolto

Tarpeen vaatiessa

 

Elektroniikkahuoltoa vaativat ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet huollamme omissa toimitiloissamme. Laitteet voi joko toimittaa meille sopimuksen mukaan tai voimme noutaa ne kohteesta. Elektroniikan huoltokokemusta meiltä löytyy yli 25 vuoden ajalta, joten ammattitaidosta laitteiden kuntoon saaminen ei jää kiinni. Henkilökunnallamme on suoritettuna sähköpätevyys 3-, sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityöpätevyydet. Kauttamme järjestyvät myös varaosat useimpiin ääni-, valo- ja DJ-laitemerkkeihin.

         Ammattipätevyydet

 

Säännölliset ylläpitotyöt


Kattava raportointiElektroniikkahuolto

 

Yleisimmät varaosat hyllystä

 

kunnossa

 

Luotettavat työvälineet


Pitkä kokemus alalta


Järkevä hinnoittelu

 

Tilapäislaitteet samasta paikasta

 

Yhteystiedot

Kimmo Kemppainen


0400 521 026

myynti@noisehouse.fi